Koltuk bakımı ve temizleme tavsiyeleri

Kolay temizlik 96 yılından beri koltuk yıkama hizmeti vermektedir. Yaklaşık 15 senedir koltuk yıkama hizmeti veren firmamız koltuk bakımı ve temizleme tavsiyelerini tecrübeleri sayesinden sizlere sunmaktadır.

Öncelikle koltuklarınıza yapabileceğiniz en büyük iyilik haftada bir kere elektrik süpürgesi yardımı ile tozundan arındırmaktır. Bu işlem koltuklarınızın hava almasını sağlayacak ve uzun ömürlü olmasına yardım edicektir. Koltukların üzerindeki tozlar alınmadığını düşünelim; bunun sonucunda koltuk üzerine bir bardak su döktüğünüzde tozlarla birleşen su kir olarak koltuğunuzun derinliklerine işleyecektir. Bu gibi sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız koltuklarınızın tozunu mutlaka alın. Eğer böyle bir durumla karşılaştınız ise mutlaka bizi arayın ve öneriler alın.

Koltukları kesinlikle elinizle silmeyi denemeyin, varsa ev tipi ıslak kuru makinalar yardımıyla temizleyin, yoksa bizi arayın dilediğiniz zaman, dilediğiniz saatte koltuklarınızı yıkayalım. Elle bilinçsiz şekilde silinen koltuklar temizlenmesi daha zor bir hal alıcağı unutulmamalıdır. Kolay temizlik tecrübelerinden yararlanmak istiyorsanız, yada koltuk bakımı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.